Gå til hovedindhold

Slutter uden sejr: Tæt kamp mod Iran

Grønland startede deres sidste kamp ved VM i håndbold godt, men det blev til et nederlag mod Iran efter en spændende kamp.

Kom så, Grønland! Møder Iran i afslutningskamp

Det er i dag, Grønlands kvindelandshold i håndbold har sidste chance for at vinde en kamp i verdensmesterskaberne. Kampen bliver mod Iran, der vandt den placeringskamp for to år siden.

Tæt kamp mod Paraguay

Grønland skal i placeringskampene møde Iran på onsdag. En ellers tæt kamp mod Paraguay endte med stillingen 21-19.

Grønland kæmper flot mod Kina

Grønland tabte lørdag til Kina i Presidents Cup med målscoren 24-32.

DGH-Aalborg: Hils på vore håndboldpiger

De ukuelige kvindelige landsholdsspillere i håndbold vil benytte deres hviledag på søndag til at besøge Det Grønlandske Hus i Aalborg.

Grønland taber til Island trods god start

Grønland tabte 14-37 til Island i den første kamp ved Presidents Cup.

Landsholdet tager hul på Presidents Cup

Torsdag spiller landsholdet første kamp i Presidents Cup mod Island.

VM-eventyr i Frederikshavn: Vild jagt på point

Det var en mission impossible, men landsholdet tog Stavanger med storm og har nu sikret sig »permanent opholdstilladelse« i de grønlandske hjerter. I Frederikshavn vil holdet kæmpe for de første point.

Kamp mod Østrig: Småfejl kostede flere mål

Landsholdets sidste kamp i puljekampene i Stavanger bød på flere muligheder for Grønland. Småfejl i slutningen af kampen gav dog flere mål til Østrig.

Sidste kamp: Så står det mellem Grønland og Østrig

Grønland er klar til at møde deres modstander i denne omgang. Det bliver mod Østrig. Herfra går turen videre til Frederikshavn i Danmark, hvor Grønland skal deltage i President's Cup, hvor syv andre lande skal spille.

Veloplagt grønlandsk landshold udfordrede Sydkorea

Forsvar er blevet hårdere, mens angreb er blevet mere hurtig efter Grønlands kamp mod Norge. Sydkorea fik til tider kamp til stregen under dagens kamp. Grønlandsk spiller blev kampens spiller.

Så er det tid: Grønland møder Sydkorea

Grønlands kvindelandshold i håndbold er klar til kamp fredag klokken 18.00 lokal tid, altså 15.00 grønlandsk tid. Ifølge spilxperten.com kan Grønland overraske, men det ser svært ud.