Gå til hovedindhold

VM-eventyr i Frederikshavn: Vild jagt på point

Det var en mission impossible, men landsholdet tog Stavanger med storm og har nu sikret sig »permanent opholdstilladelse« i de grønlandske hjerter. I Frederikshavn vil holdet kæmpe for de første point.

Kamp mod Østrig: Småfejl kostede flere mål

Landsholdets sidste kamp i puljekampene i Stavanger bød på flere muligheder for Grønland. Småfejl i slutningen af kampen gav dog flere mål til Østrig.

Sidste kamp: Så står det mellem Grønland og Østrig

Grønland er klar til at møde deres modstander i denne omgang. Det bliver mod Østrig. Herfra går turen videre til Frederikshavn i Danmark, hvor Grønland skal deltage i President's Cup, hvor syv andre lande skal spille.

VM-kval: U17 tabte i deres første kamp

Det blev til en god start for Grønlands U17-håndboldpiger, da de mødte Martinique under deres første i vm-kvalifikationer lørdag. Kampen endte dog i et nederlag.

U18 kvindelandshold satser på VM-plads

Det er ikke kun kvindelandsholdet, der kæmper på den internationale håndboldbane. Også pigelandsholdet U18 er i disse dage i Puerto Rico, i kamp om en vm-plads.

Veloplagt grønlandsk landshold udfordrede Sydkorea

Forsvar er blevet hårdere, mens angreb er blevet mere hurtig efter Grønlands kamp mod Norge. Sydkorea fik til tider kamp til stregen under dagens kamp. Grønlandsk spiller blev kampens spiller.

Så er det tid: Grønland møder Sydkorea

Grønlands kvindelandshold i håndbold er klar til kamp fredag klokken 18.00 lokal tid, altså 15.00 grønlandsk tid. Ifølge spilxperten.com kan Grønland overraske, men det ser svært ud.

Unge vm-deltagere: Der skal ikke gå 22 år igen

To af landsholdets unge skud, Nukaaka Lyberth og Nivi J. Petersen er ikke tvivl. At være med i vm giver stolthed, men også en stor omgang blod på tanden. Selvom det kræver mange kræfter at være med, så vil de opnå vm-deltagelse oftere end med 22 års mellemrum.

Fotos: Propfyldt Katuaq heppede på Grønland

Katuaq var fyldt til bristepunktet onsdag eftermiddag, hvor flere hundrede mennesker er samlet sammen i Nuuk for at heppe på Grønland sammen.

Træner: Overraskende god start ved vm

Der venter fortsat to kampe for Grønland i vm i håndbold. Trænerteamet betegner kampen mod Norge som en god start for landsholdet, der viste gåpåmod og fightervilje.

Stolt publikum: Det er en vild oplevelse

Omkring 200 grønlændere havde onsdag indtaget pladserne i DNB Arena i Stavanger for at følge VM i håndbold. Nationalsang, scoringer og redninger er de ting, der giver mest gåsehud.

Grønland kæmper bravt mod overlegne jenter

Det er en propfyldt sportshal i Stavanger, hvor grønlandske kvindelandshold spiller deres første kamp i vm i håndbold i 22 år.